«Це були справді важкі часи»: експартнер Ярмоленка згадав, як вінгер Динамо плакав після власного голу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
882
0 голосів
«Це були справді важкі часи»: експартнер Ярмоленка згадав, як вінгер Динамо плакав після власного голу
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
Півзахисник Вест Хема Пабло Форнальс згадав про важкий період в житті свого колишнього одноклубника та нинішнього вінгера Динамо Андрія Ярмоленка.

Андрій Ярмоленко надзвичайно переживав, коли російські окупанти розпочали повномасштабну війну проти України. Про це згадав експартнер нашого співвітчизника по Вест Хему Пабло Форнальс.

«Це був якраз той період часу, коли росія вторглася в Україну, цілком зрозуміло, для Андрія це були справді важкі часи. За кілька днів до матчу з Севільєю Ярмоленко забив Астон Віллі в АПЛ, і це теж був особливий момент як для Андрія, так і для всіх нас. Того дня він справді відчув любов фанатів».

Також іспанець розповів, що українець плакав після власного результативного удару. Сталося це, коли Ярмоленко у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи сезону 2021/22 проти іспанської Севільї (2:0) забив вирішальний гол та приніс англійцям перемогу і путівку до чвертьфіналу.

«А вже потім він забив переможний гол у ворота Севільї в Лізі Європи. У тому епізоді я пробив, воротар Севільї Яссін Буну відбив удар, але Ярма був поруч і зумів відправити м’яч у ворота!

Це був важливий момент для нього і для всієї команди. Це було красиво. Я пам’ятаю, як він тоді плакав, і це дійсно був непростий час для нього. Усі ми просто хотіли допомогти нашому другу, нашому товаришу по команді залишатися якомога сильнішими», — цитує Форнальса пресслужба Вест Хема.

  • Андрій Ярмоленко грав за Вест Хем упродовж чотирьох сезонів. 
  • За його трансфер лондонський клуб заплатив 20 мільйонів євро дортмундській Боруссії. 
  • Українець всього провів за Вест Хем 85 матчів у всіх турнірах, у яких забив 13 голів та віддав п'ять результативних передач.