Мудрик заворожив своєю грою ексзахисника Арсеналу: англієць зізнався, чим українець переважає всіх гравців АПЛ

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
430
0 голосів
Мудрик заворожив своєю грою ексзахисника Арсеналу: англієць зізнався, чим українець переважає всіх гравців АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Колишній захисник Арсеналу Кіран Гібс висловився про 23-річного українського вінгера Челсі Михайла Мудрика. Експерт вважає, що гравець здатен показувати кращі результати.

Ексзахисник Арсеналу Кіран Гібс поділився думками про вінгера Челсі Михайла Мудрика після домашньої перемоги синіх над Престоном (4:0) в рамках 1/32 фіналу Кубка Англії.

«Його так складно зупинити на перших п'яти, десяти ярдах. Я маю на увазі те, що ми бачили у другому таймі, коли він просто прокидав м'яч і зрештою ніхто не зміг його зловити».

На думку експерта, українець здатен показувати кращу ефективність попереду і стати першим в АПЛ зі кількістю створених моментів.

«Але іноді, якщо ви просто спрощує речі, сприймаєте їх спокійніше, не замислюєтеся про це занадто багато і не ускладнюєте це, ви насправді можете бути набагато ефективнішими. Він має можливість легко створювати найбільшу кількість моментів за сезон», – заявив Гібс в інтерв’ю YouTube-каналу ESPN FC.

  • Мудрик в цьому сезоні провів за Челсі 20 матчів, у яких забив чотири голи та одну результативну передачу;
  • В 1/16 фіналу Кубка Англії лондонці вийшли на Астон Віллу, проти якої зіграють вдома 27 січня;
  • Найближчий матч у Челсі запланований на 9 січня. Підопічні Маурісіо Почеттіно в гостях зіграють із Мідлсбро у першій зустрічі 1/2 фіналу Кубка ліги;
  • Гібс виступав за Арсенал з 2007 по 2017 рр. з перервою на піврічну оренду у Норвіч в другій частині сезону 2007/08 (229 матчів, шість голів, 24 асисти).