Партнер Русина дізнався вирок суду і заплакав: гравця підозрювали у зґвалтуванні

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
265
0 голосів
Партнер Русина дізнався вирок суду і заплакав: гравця підозрювали у зґвалтуванні
Джек Даймонд. Фото: Google
Півзахисника англійського Сандерленда Джека Даймонда визнали невинним у зґвалтуванні за обома пунктами обвинувачення. Прокурор заявив, що дівчина добровільно погодилась на секс.

Напередодні, у понеділок, 8 січня, присяжним знадобилося близько 15 хвилин, щоб визнати півзахисника англійського Сандерленда Джека Даймонда невинним за обома пунктами обвинувачення у зґвалтуванні.

Як інформує Sky Sports, після оголошення вироку в залі суду почулися оплески, а Даймонд заплакав.

Одноклубника українця Назарія Русина звинувачують у зґвалтуванні. На час слідства гравця навіть відсторонили від команди 

Справа була така: Даймонд познайомився з дівчиною у додатку для знайомств, і пара погодилася, що їхні стосунки на 95% зав'язані на сексі".

Тож прокурор Девід Повалл заявив, що дівчина погодилася на секс, вирушаючи додому до футболіста, а тому їхня можлива інтимна близькість ніяк не могла бути кваліфікована як зґвалтування.

Під час суду Даймонд стверджував, що відмовився від сексу, заявивши дівчині: «Не думаю, що це гарна ідея».

Потім, коли він спробував утішити розпашілу леді, вона розлютилася, зібрала речі і пішла геть, а згодом подала до суду.

  • На внутрішній арені після 26-ти турів Сандерленд має в активі 40 очок та займає шосту сходинку в турнірній таблиці Чемпіоншипу.
  • У наступному турі «чорні коти» на виїзді зустінуться з Іспвічем. Поєдинок заплановано на 13 січня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Назарій Русин в поточному сезоні зіграв за Сандерленд 11 поєдинків в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у два мільйони євро.