Колишній форвард Челсі шокований рішенням Арсеналу, що стосується Зінченка: що обурило експерта

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
429
0 голосів
Колишній форвард Челсі шокований рішенням Арсеналу, що стосується Зінченка: що обурило експерта
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Британський екснападник Челсі Кріс Саттон прокоментував складну кадрову ситуацію Арсеналу, кольори якого захищає 26-річний український захисник Олександр Зінченко, на лівому фланзі оборони.

Колишній нападник Челсі Кріс Саттон прокоментував кадрові проблеми Арсеналу Олександра Зінченка на лівому фланзі оборони.

Українець зазнав пошкодження та поки не може допомогти своїй команді. Юррієн Тімбер також знаходиться у лазареті, а Такехіро Томіясу відправляється на Кубок Азії.

У такій ситуації експерт зазначив, що помилкою лондонців було влітку відпускати до Реал Сосьєдаду ще одного свого провідного лівого захисника Кірана Тірні. Хоча у ЗМІ вже з’явилася інформація про прагнення Арсеналу повернути свого футболіста.

«Єдина річ, над якою я ламаю голову – чому Арсенал відпустив Тірні? Вони нічого не могли зробити з Тімбером, але тепер Якуб Ківйор буде грати на позиції лівого захисника, а Томіясу їде».

Саттон вважає, що клубу необхідно якомога швидше розв'язувати це питання, аби вберегтися від проблем.

«Їм бракує балансу на цьому фланзі, і це рішення клубу схоже на те, що трохи ламає голову», – приводить слова Саттона портал Just Arsenal з посиланням на подкаст It’s All Kicking Off Podcast.

  • Зазначимо, що Зінченко в цьому сезоні провів за Арсенал 24 матчі, у яких забив один гол та віддав одну результативну передачу. Його угода із клубом чинна до 30 червня 2026 року;
  • 26-річний шотландець Тірні за час перебування у Реал Сосьєдаді в 11 матчах відзначився одним асистом;
  • Наразі команда Мікеля Артети посідає четверте місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи 40 балів після 20 турів;
  • У наступному матчі 7 січня Арсенал на своєму полі зіграє проти Ліверпуля в 1/32 фіналу Кубка Англії;
  • Саттон виступав за Челсі з 1999 по 2000 рр. (39 матчів, три голи).