В Англії винесли вердикт Зінченку: чи з’явиться українець у старті Арсенала після невдалої гри проти Ліверпуля

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
402
0 голосів
В Англії винесли вердикт Зінченку: чи з’явиться українець у старті Арсенала після невдалої гри проти Ліверпуля
Олександр Зінченко. Фото: Google
Сьогодні, 28 грудня, буде зіграно один з найцікавіших поєдинків 19-го туру англійської Прем'єр-ліги між Арсеналом та Вест Хемом. На думку англійських ЗМІ, український бек «канонірів» Олександр Зінченко має розпочати гру зі старту.

Гру на «Енфілді» потрібно забути, як страшний сон.

На думку наших англійських колег, головний тренер лондонського Арсеналу Мікель Артета, незважаючи на фейл Олександра Зінченка у матчі 18-го туру АПЛ проти Ліверпуля (1:1), все ж надасть українцю шанс спокутувати вину, так би мовити, у грі проти Вест Хема.

«Мікель Артета готовий визнати його недоліки, і, оскільки Томіясу та Тімбер все ще травмовані, очікується, що він збереже своє місце у старті», – йдеться в матеріалі football.london. 

Стартовий склад Арсенала на гру проти Вест Хема за версією football.london:

  • Воротар: Рая.
  • Захисники: Вайт, Саліба, Габріел, Зінченко.
  • Півзахисники: Райс, Едегор, Троссард.
  • Нападники: Сака, Жезус, Мартінеллі.

Нагадаємо, що після 19-ти турів (18 зіграних матчів) Арсенал знаходиться на другому місці у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі підопічних Мікеля Артети 40 очок.

Відставання від Ліверпуля, який тримається першим, складає два пункти. Однак, цей відрив «каноніри» можуть нівелювати вже сьогодні, у випадку перемоги над «молотобійцями».

  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал в 23-х поєдинках в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.
  • У складі Вест Хема з 2018 по 2022 рік виступав нападник національної збірної України Андрій Ярмоленко: 66 поєдинків, вісім голів.