Миколенко повернувся на футбольне поле: Евертон вперше за місяць програв в АПЛ

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
438
0 голосів
Миколенко повернувся на футбольне поле: Евертон вперше за місяць програв в АПЛ
Віталій Миколенко. Фото: Getty Images
Евертон до матчу з Тоттенгемом підходив з серію з чотирьох перемог, але Віталію Миколенку і Ко не вдалося продовжити втішну чергу матчів. «Іриски» зазнали поразки у Лондоні.

23 грудня відбувся матч 18-го туру АПЛ між Тоттенгемом та Евертоном Віталія Миколенка, який повернувся до основи «ірисок» після ушкодження і одразу відіграв повний матч.

Команда Шона Дайча підходила до зустрічі з чотирьохматчевою переможною серією, але Рішарлісон та Сон Хин Мін вже до 18 хвилини своїми влучними ударами поставили її продовження під сумнів.

Повернутися до гри «іриски» змогли на початку другого тайму, але гол Калвера-Льюїна було скасовано після втручання VAR через фол у одній з фаз атаки.

Легально оформити взяття воріт команда Шона Дайча змогла наприкінці поєдинку, але на результат м'яч Гомеша суттєво не вплинув – Евертон зазнав першої поразки в п'яти останніх матчах АПЛ.

Футбол. АПЛ. 18-й тур

Тоттенгем – Евертон – 2:1

Голи: Рішарлісон 9, Сон Хин Мін 18 – Гомеш 87

  • Команда Анже Постекоглу після даної перемоги заскочила в зону Ліги чемпіонів, витіснивши Манчестер Сіті з четвертого місця у турнірній таблиці.
  • Втім, матч «містян» проти Брентфорда було перенесено через участь на клубному чемпіонаті світу.
  • Евертон, який після поразки залишається на 16 сходинці АПЛ, свій наступний поєдинок 27 грудня проведе саме з командою Пепа Гвардіоли.
  • «Шпори» ж у 19-му турі чемпіонату завітають в гості до Брайтона 28 грудня.