«Не думаю, що таке коли-небудь траплялося у футболі»: дві зірки АПЛ розповіли про унікальний вчинок Мудрика

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1902
0 голосів
«Не думаю, що таке коли-небудь траплялося у футболі»: дві зірки АПЛ розповіли про унікальний вчинок Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Нападник Вест Гема Майкл Антоніо та форвард Ньюкасла Каллум Вілсон прокоментували вчинок українського 22-річного вінгера Челсі Михайла Мудрика після домашнього матчу із «сороками» (1:1, 4:2, по пен.) в рамках 1/4 фіналу Кубка ліги.

Вінгер Челсі Михайло Мудрика став героєм протистояння із Ньюкаслом (1:1, 4:2, по пен.) в 1/4 фіналу Кубка ліги. Українець, вийшовши на заміну, зрівняв рахунок у компенсований час, а потім ще й реалізував пенальті серії.

Свій гол Мудрик забив після грубої помилки захисника Ньюкасала Кірана Тріпп'єра. Велику повагу викликав вчинок українця, який після матчу опублікував сторіс зі словами підтримки у бік суперника.

«Кіран, просто хочу сказати тобі: залишайся сильним. Лайно іноді трапляється, але я вважаю, що ти сильний футболіст, що б не трапилося».

Гол Мудрика:

Нападник Вест Гема Майкл Антоніо та форвард Ньюкасла Каллум Вілсон у подкасті The Players Channel на YouTube-каналі BBC Sport не пройшли повз даної ситуації та прокоментували її.

Антоніо зазначив, що протягом своєї кар’єри не бачив нічого подібного.

«Тріпп'єр припустився помилки, яка призвела до гола, і Мудрик опублікував допис, в якому написав: «Це футбол, таке трапляється з усіма, але це частина гри, не падай духом». Ви говорили з Кіраном про це? Це дуже важливо! Я не думаю, що таке коли-небудь траплялося у футболі. Це щось свіже і нове».

Вілсон також заявив, що поведінка Мудрика його приємно здивувала.

«Я не чув такого від суперника. Ви можете отримати такі слова від товариша або друга, але від суперника та людини, яка від цього виграла, це справді повага. Думаю, що це був фейр-плей від нього. Це був хороший крок, він не був зобов'язаний цього робити, адже вони виграли гру. Однак це фантастично».

  • Мудрик в цьому сезоні зіграв за Челсі 17 матчів, у яких забив три голи та віддав одну результативну передачу;
  • У півфіналі турніру сині протистоятимуть Міддлсбро. Матчі пройдуть 9 та 23 січня. Першу гру команда українця проведе в гостях.