Мудрик дізнався суперника у 1/2 фіналу Кубка ліги: проти кого зіграє Челсі після перемоги над Ньюкаслом

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
487
0 голосів
Мудрик дізнався суперника у 1/2 фіналу Кубка ліги: проти кого зіграє Челсі після перемоги над Ньюкаслом
Михайло Мудрик. Фото: Google
У вівторок, 19 грудня, Челсі обіграв Ньюкасл у матчі 1/4 фіналу Кубка ліги 1:1 (4:2 по пен.). Михайло Мудрик забив гол та реалізував післяматчевий пенальті. Лондонці дізналися суперника у наступній стадії.

Михайло Мудрик на 90+2 хвилині гри чвертьфінального поєдинку Челсі з Ньюкаслом відзначився точним ударом, а потім забив і післяматчевий пенальті, чим допоміг своїй команді вийти до півфіналу Кубка ліги.

▶️ Відео голів Михайла Мудрика дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Після жеребкування стало відомо, що у наступній стадії сині зіграють проти середняка Чемпіоншипу Міддлсбро (13-те місце після 22 турів та 30 очок).

Пари 1/2 фіналу Кубка ліги

  • Міддлсбро — Челсі
  • Ліверпуль — Фулхем

Нагадаємо, що півфінал складається з двох матчів: вдома та на виїзді. Перші матчі пройдуть 9 та 10 січня на «Ріверсайді» та «Енфілді» відповідно, а матчі-відповіді — 23 та 24 січня на «Стемфорд Бридж» та «Крейвен Коттедж» відповідно.

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 17 матчів в усіх турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця в 40 мільйонів євро.
  • На внутрішній арені, після 17-ти турів, доробок Челсі складає 22 пункти, які дозволяють синім триматися десятими в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі підопічні Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграють проти Вулверхемптона. Поєдинок відбудеться 24 грудня. Початок гри о 15:00 за Києвом.