Колишній захисник Динамо принесе Суркісу великі гроші: журналіст назвав відсоток, на який мають право кияни

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1390
0 голосів
Колишній захисник Динамо принесе Суркісу великі гроші: журналіст назвав відсоток, на який мають право кияни
Ілля Забарний. Фото: ФК Борнмут
Відомий український журналіст Михайло Співаковський розповів, чи може Динамо отримати відсоток від майбутнього трансферу Віталя Миколенка та Іллі Забарного, які виступають за Евертон та Борнмут відповідно.

Футбольний журналіст Михайло Співаковський поділився інформацією про те, чи прописувало Динамо у трансферних угодах по Віталію Миколенку та Іллі Забарному, які нині виступають за Евертон та Борнмут відповідно, відсоток від можливого майбутнього трансферу цих гравців.

«По Миколенку я не хочу брехати. Чув, що є якісь бонуси, але це реально комерційна таємниця між керівниками Евертона та Динамо. По Забарному відповідально скажу, що є такий відсоток. А саме 20 відсотків від наступного трансферу», – сказав Співаковський в програмі YouTube-каналу ТаТоТаке.

  • Нагадаємо, що лівий захисник Миколенко перебрався з Динамо до Евертона у січні 2022 року за 23,5 мільйони євро;
  • В нинішній кампанії він відзначився двома голами у 15 матчах. Контракт гравця з «ірисками» спливає 30 червня 2026 року. Трансфермаркт оцінює його у 28 мільйонів євро;
  • У січні 2023 року кияни продали у Борнмут центрального оборонця Забарного за 22,7 мільйона євро;
  • В цьому сезоні він провів за «вишень» 18 матчів. Контракт гравця із клубом чинний до 30 червня 2028 року, а Трансфермаркт оцінює його у 25 мільйонів євро.