«Демонстрував спалахи геніальності»: англійська преса оцінила виступ Мудрика проти останньої команди АПЛ

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
310
0 голосів
«Демонстрував спалахи геніальності»: англійська преса оцінила виступ Мудрика проти останньої команди АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Англійська преса відзначила старання Михайла Мудрика в матчі проти Шеффілд Юнайтед, але невдалий удар в район кутового прапорця журналісти відзначили окремо.

16 грудня в матчі 17-го туру АПЛ Челсі переміг Шеффілд Юнайтед з рахунком 2:0, а Михайло Мудрик у цьому матчі отримав 69 хвилин ігрового часу. Англійська преса відреагувала на виступ українця в даній зустрічі.

Goal – 6/10

«Кілька яскравих моментів. Кращий нападник міг би реалізувати створені ним моменти. Заміна за 25 хвилин до кінця гри».

The Sun – 6/10

«Розумна передача м'яча через штрафний майданчик у першому таймі заслуговувала на те, щоб хтось опинився на її кінці, продемонстрував кілька яскравих моментів, включаючи прокидання поміж ніг перед тим, як завдати блискавичного удару в напрямку кутового прапорця.

У другому таймі зі Стерлінгом відігравав більш стриману роль, частіше опиняючись на м'ячі, доки на 69-й хвилині не був замінений на Енцо Фернандеса».

football.london – 5/10

«У першому таймі він намагався створювати гольові моменти і продемонстрував проблиски своїх здібностей завдяки розумному прокиданню поміж ніг. Кінцевого результату не вистачало, але все ще була загроза».

The Standard – 4/10

«Пробив високо і широко на трибуни після дивовижного прокидання поміж ніг Максу Лоу. Цей момент підсумував його виступ і нещодавню форму». 

90min – 6/10

«Демонстрував спалахи блиску та геніальності, але його кінцевий результат підвів. У першому таймі він проскочив повз Богла перед тим, як пробити прямо у ворота Шейда Енда».

  • Протягом матчу Мудрик не відзначився результативними діями.
  • Челсі завдяки перемозі піднявся на десяте місце у таблиці АПЛ та тепер має 22 очки в активі.
  • Шеффілд ж замикає турнірну таблицю чемпіонату Англії з вісьмома балами.
  • Мудрик у 16 поєдинках за синіх відзначився двома голами та одним асистом.