Мареска накричав на Мудрика прямо під час матчу Челсі в АПЛ: що трапилося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3863
2 голоси
Мареска накричав на Мудрика прямо під час матчу Челсі в АПЛ: що трапилося
Мудрик і Мареска. Колаж: sport-express.ua
Вчора, 28 вересня, Челсі обіграв Брайтон з рахунком 4:2. Михайло Мудрик вийшов на заміну, але почув крик на свою адресу від головного тренера синіх Енцо Марески за гру, яка не влаштовує фахівця.

У суботу, 29 вересня, Челсі завдяки покеру Палмера виграв у Брайтона (4:2) в матчі шостого туру АПЛ.

Михайло Мудрик з'явився на полі на 71-й хвилині замість Фелікса, але не відзначився результативними діями та не справив належного враження на оглядачів з Football.london, а Мареска взагалі кричав на українця.

«Найпомітнішим його моментом було потрапляння в офсайд під час контратаки, коли він не зміг повернутися на позицію, а потім на нього накричав Мареска: «Міша, Міша», - крикнув він через усе поле вінгеру. 

Це свідчить про те, що з Мудриком ще належить попрацювати, щоб він був готовий навіть до короткочасних виходів на поле».

Також журналісти нагадали, що італійський фахівець відверто казав, що наш співвітчизник не відповідає його вимогам. 

«Минулого тижня головний тренер розповів, що Мудрик входив у групу, яка проводила додаткові тренування, щоб спробувати привести себе у відповідність до вимог, що висуваються до нього. 

Перед перемогою над Вест Хемом він просто сказав: «Міша - це Міша, ви повинні прийняти його таким, яким він є. Сподіваюся, він зможе отримувати хвилини і робити це краще».

Нагадаємо, що Мудрик приєднався до команди у січні 2023 року за 70+30 мільйонів євро, що стало рекордною сумою в історії українського футболу. 

  • Цього сезону Михайло провів шість матчів за Челсі у всіх турнірах і відзначився двома результативними передачами. 
  • За даними Transfermarkt, його вартість оцінюється у 35 мільйонів євро. Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2031-го року.
  • Челсі, після шести турів АПЛ, посідає четверте місце у турнірній таблиці з 13-ма очками в активі. 
  • Наступний матч в рамках чемпіонату Англії сині проведуть 6 жовтня проти Ноттінгем Фореста.