Мареска показав своє ставлення до Мудрика: головний тренер Челсі зробив заяву про українця і все пояснив

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
782
2 голоси
Мареска показав своє ставлення до Мудрика: головний тренер Челсі зробив заяву про українця і все пояснив
Михайло Мудрик та Енцо Мареска. Фото: ФК Челсі
Головний тренер Челсі Енцо Мареска висловився про перспективи в команді українського лівого вінгера Михайла Мудрика напередодні домашнього матчу проти Барроу в 1/16 фіналу Кубка ліги.

Головний тренер Челсі Енцо Мареска висловився про Михайла Мудрика напередодні поєдинку із Барроу в рамках 1/16 фіналу Кубка ліги.

Наставник відповів, чи справді є українець лише третім вибором у його команді на лівому фланзі атаки.

«Головна ідея – Педро [Нету] і Ноні [Мадуеке] конкурують на правому фланзі, а Джейдон [Санчо] та Міша [Мудрик] на лівому. Також безпосередньо гра може диктувати, кого краще використовувати в той чи інший момент».

Мареска пояснив, чому протримав Мудрика в запасі в останньому гостьовому матчі проти Вест Гема (3:0) в п’ятому турі АПЛ.

«Тому що Ааарон Ван-Біссака багато атакував, а Джейдон грав у першому таймі й на початку другого, він втомився. Потрібно було дотримуватися тієї ж ідеї, щоб наш вінгер трохи контролював Ван-Біссаку. Педро може робити це дуже добре, так само як і Міша, але тоді я зробив вибір на користь Педро».

Мареска також пояснив, наскільки важливою є така конкуренція для Мудрика.

«Це важливо для всіх. Вони кожен день дуже добре тренуються. На жаль, я не можу дати їм шанс. Міша, як Бенуа Бадьяшиль і як всі інші гравці, які не мають надто багато шансів, завтра можуть отримати хвилини й, сподіваюся, виграти гру», – наводить слова Марески Football.London.

  • Мудрик в цьому сезоні провів за Челсі чотири матчі, в яких не відзначався результативними діями;
  • Поєдинок Челсі – Барроу відбудеться у вівторок, 24 вересня. Гра стартує о 21:45 за Києвом.