Евертон програв Астон Віллі, перемагаючи у два голи: Миколенко вимушено покинув поле через травму

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
528
1 голос
Евертон програв Астон Віллі, перемагаючи у два голи: Миколенко вимушено покинув поле через травму
Віталій Миколенко. Фото: Google
У суботу, 14 вересня, відбувся матч четвертого туру АПЛ, у якому зустрічалися Астон Вілла та Евертон, за який виступає український захисник Віталій Миколенко. Гра завершилася перемогою господарів поля – 3:2.
  • Астон Вілла та Евертон провели між собою 231 матч.
  • У 83-х зустрічах перемогли «іриски‎», а у 87 поєдинках тріумфували їх сьогоднішні суперники.
  • Останній матч команди провели у січні. Тоді гра завершилася внічию, з рахунком 0:0.
  • У стартовому складі Евертона на цей матч вийшов український лівий захисник Віталій Миколенко.

Віталій Миколенко та Ко шокували господарів поля вже на початку зустрічі, коли рахунок у матчі відкрив Макніл.

Але наш захисник на 24-й хвилині гри був вимушений залишити поле через травму. Проте «іриски‎» не втратили запалу і знову засмутили команду Емері. Цього разу забив гол Калверт-Льюїн.

Астон Вілла й не думала так легко здатися у матчі з одним з головних аутсайдерів АПЛ. Це довів на 36-й хвилині Воткінс, який рахунок скоротив.

У другому таймі все той же Воткінс оформив дубль та зрівняв рахунок у матчі. А пізніше Дуран вивів підопічних Емері вперед.

АПЛ, четвертий тур

Астон Вілла – Евертон – 3:2

Голи: Воткінс, 36, 58, Дуран, 76 – Макніл, 16, Калверт-Льюїн, 27

  • У Евертона після цієї гри залишилося нуль залікових балів та останнє місце у турнірній таблиці АПЛ. Астон Вілла з дев’ятьма пунктами йде на третій позиції.
  • У наступному матчі Астон Вілла зіграє проти Янг Бойз в рамках Ліги чемпіонів. Гра запланована на 17 вересня. Евертон цього дня зіграє з Саутгемптоном у Кубку ліг.
  • В рамках АПЛ команда Емері вийде на поле 21 вересня у протистоянні з Вулверхемптоном, а «іриски‎» у цей же день зустрінуться з Лестером.
  • Миколенко у нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду провів п’ять зустрічей та записав до свого активу один асист. Transfermarkt оцінює нашого співвітчизника у 28 мільйонів євро.