Челсі зовсім не вірить в Мудрика: команда вінгера збірної України зацікавилася гравцем Ювентуса

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
173
1 голос
Челсі зовсім не вірить в Мудрика: команда вінгера збірної України зацікавилася гравцем Ювентуса
Федеріко К'єза. Фото: Google
На радари скаутів лондонського Челсі потрапив вінгер туринського Ювентуса Федеріко К'єзою, який грає на тій самій позиції, що й український легіонер синіх Михайло Мудрик.

Михайлу Мудрику доведеться ще більше пітніти на тренуваннях Челсі, доводячи Енцо Маресці, що він гідний місця у стартовому складі та додаткові конкуренти йому не потрібні.

Річ у тому, що за інформацією британського таблоїда The Sun, сині досить активно цікавляться вінгером туринського Ювентуса Федеріко К'єзою. І, як стверджує джерело, 26-річний футболіст вважається відносно дешевим варіантом для підсилення атаки команди Марески.

  • У сезоні 2023/24 років К'єза провів 33 матчі за Ювентус: дев’ять голів, дві результативні передачі. Transfermarkt оцінює 26-річного лівого вінгера у 35 мільйонів євро.
  • Після двох турів у новому сезоні Челсі має в активі три очки та займає восьму сходинку у турнірній таблиці Англійської Прем’єр-ліги.
  • Вихідними сині вдома прийматимуть Кристал Пелес. Поєдинок у Лондоні заплановано на 1 вересня. Початок гри о 15:30 за київським часом.
  • Мудрик у новому сезоні зіграв за Челсі два поєдинки у всіх офіційних турнірах: без результативних дій.