«Я незадоволений»: головний тренер Челсі не стримався і сказав абсолютно все, що він думає про Мудрика

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
35932
11 голосів
«Я незадоволений»: головний тренер Челсі не стримався і сказав абсолютно все, що він думає про Мудрика
Михайло Мудрик та Енцо Мареска. Фото: Getty Images
Головний тренер Челсі Енцо Мареска прокоментував своє рішення замінити українського вінгера Михайла Мудрика у гостьовому матчі проти Вулвергемптона (6:2) в рамках другого туру чемпіонату Англії.

Керманич Челсі Енцо Мареска висловився про рішення замінити вінгера Михайла Мудрика одразу після перерви поєдинку з Вулвергемптоном (6:2) у другому турі АПЛ.

«Тому що я був незадоволений. Я думаю, що в деяких моментах ми могли б розпоряджатися деякими ситуаціями краще. Він дуже старанно працював без м'яча, і це було дуже добре. Але з погляду гри на м'ячі, я очікую від Міші трохи більшої якості».

Тренер все ж знайшов певний позитив у грі Мудрика.

«Як на мене, у нього було кілька хороших моментів кілька днів тому і кілька хороших моментів сьогодні, і причина [заміни] полягала в тому, що нам потрібно було щось змінити й дати Педро [Нету] кілька хвилин», – наводить слова Марески видання Football London.

  • Зазначимо, що в активі Мудрика в цьому сезоні дві гри. 22 серпня він провів на полі усі 90 хвилин першого домашнього матчу проти Серветта (2:0) в раунді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій;
  • 29 серпня сині проведуть матч-відповідь із Серветтом в гостях.