«‎Я дуже сильно хочу залишитися у футболі»: Зінченко зробив заяву щодо свого майбутнього

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
274
1 голос
«‎Я дуже сильно хочу залишитися у футболі»: Зінченко зробив заяву щодо свого майбутнього
Олександр Зінченко. Фото: Google
Захисник лондонського Арсеналу та хавбек національної команди України Олександр Зінченко поділився думками щодо свого майбутнього та висловився про можливу тренерську діяльність.

Олександр Зінченко заявив, що хоче продовжувати ігрову кар’єру максимально довгий час, але думки про тренерство вже його навідували.

«Сподіваюся, що до цього ще далеко. Хочеться вірити, що у мене попереду ще довга кар'єра гравця, але так, я тримаю в голові варіант того, що, можливо, одного дня я зможу стати тренером. Я дуже сильно хочу залишитися у футболі, але, чесно кажучи, поки не знаю, яка це буде роль».

Українець розповів, що намагається переймати у своїх тренерів найкраще.

«Я навчався у всіх менеджерів, з якими працював протягом кар'єри. Вони різні й мають різні риси характеру, але всі вони вимогливі, просто одержимі перемогою».

Також Олександр зізнався, як буде грати його команда, коли він очолить якийсь клуб.

«Якщо я стану тренером, то, безумовно, я хотів би, щоб моя команда контролювала м'яч та домінувала. Це не означає, що вам потрібно менше бігати – це означає, що ви повинні насолоджуватися грою у футбол і бути дуже агресивним без м’яча. 

Вам потрібно бути дуже компактною командою, і ще багато чого іншого, занадто багато, щоб перераховувати зараз», – сказав Зінченко у коментарі для пресслужби Арсеналу.

  • Зінченко у минулорічній кампанії загалом зіграв за лондонський Арсенал 35 поєдинків: один гол, дві результативні передачі.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2026-го року. Transfermarkt оцінює футболіста у 38 мільйонів євро.
  • У наступному турі АПЛ команда Мікеля Артети на виїзді зіграє проти Астон Вілли.
  • Поєдинок у Бірмінгемі відбудеться 24 серпня і розпочнеться о 19:30 за київським часом.