«Допоміг Арсеналу домінувати в першому таймі»: англійські ЗМІ винесли вердикт Зінченку після переможного матчу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
383
1 голос
«Допоміг Арсеналу домінувати в першому таймі»: англійські ЗМІ винесли вердикт Зінченку після переможного матчу
Олександр Зінченко. Фото: Х-акаунт Арсенала
Лондонський Арсенал з перемоги розпочав новий сезон в англійській Прем’єр-ліги з впевненої перемоги над Вулверхемптоном (2:0) до якої долучився й український бек «канонірів» Олександр Зінченко.

Як і прогнозували наші англійські колеги, гру проти Вулверхемптона (2:0) Олександр Зінченко розпочав зі старту. Загалом українець провів на полі 69 хвилин і хоч не відзначився результативними діями, дістав не погану пресу на свою адресу.

Sport-express.ua промоніторив провідні спортивні ЗМІ з Великої Британії, виокремивши написане про нашого співвітчизника.

Football London – 6/10

«Відносно спокійний день для українця. Він добре допоміг Арсеналу домінувати в першому таймі. У другому таймі віддав слабкий пас, за що міг бути покараний більш жорстоко».

Goal – 6/10

«Був корисний на м'ячі, коли проштовхувався зліва, щоб підтримати Мартінеллі».

Pain in the Аrsenal – 6/10

«У першому таймі Арсенал успішно просувався лівим флангом завдяки Зінченку, причому українець також пропонував якісну гру при переходах. За рахунку 1:0 Артета замінив Зінченка, вирішивши забезпечити собі більшу безпеку у захисті».

Standard – 7/10

«Непоганий виступ українця, який заслужив такий старт після непоганої форми в передсезонці. Створив кілька моментів, перекриваючи Мартінеллі».

The Sun – 6/10

«Час від часу Вулвз тиснули на «канонірів», щоб підкреслити, чому клуб підписав Ріккардо Калафьорі влітку. Українець також виглядав слабко в обороні. З поверненням Тімбера Зінченко може побачити себе поза стартовою обоймою».

  • У наступному турі команда Мікеля Артети на виїзді зіграє проти Астон Вілли.
  • Поєдинок у Бірмінгемі відбудеться 24 серпня і розпочнеться о 19:30 за київським часом.