«Роберто Карлос. Міг би бути найкращим лівим захисником у світі»: лідер збірної України вразив фанів топклубу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1359
3 голоси
«Роберто Карлос. Міг би бути найкращим лівим захисником у світі»: лідер збірної України вразив фанів топклубу
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Вболівальники Арсеналу позитивно оцінили виступ захисника національної збірної України Олександра Зінченка у поєдинку проти Ліона (2:0) за Кубок Emirates.

Фани Арсеналу у соцмережах позитивно прокоментували виступ свого оборонця Олександра Зінченка у матчі із Ліоном (2:0) за Кубок Emirates.

arsenaltweeta: «Зінченко взяв номер 17 і перетворився на Роберто Карлоса».

Afc_kb: «Хто помітив раптове покращення у грі Зінченка після того, як ми підписали Калафьорі? Він був на висоті в кожній грі передсезонки, яку провів. Конкуренція породжує вдосконалення».

Edisonokojie1: «Зінні віддав три прекрасні передачі, які могли б призвести до того, що команда забила б більше голів. Прекрасний виступ».

Chidubem_OH: «Зінченко був дивовижним у цьому передсезонному періоді й показав, що він є цінним активом у цій команді. Тепер я не хочу, щоб ми його продавали».

chaarles___: «У мене таке відчуття, що Зінченко набере свою форму, у нього не було жодної поганої гри в цьому передсезонні».

Afcmex: «Зінченко здивує вас у цьому сезоні, друзі».

Manuwers95: «Боже, який рівень Зінченка відтоді, як отримав 17-й номер. Якби у нього було більше статури, він був би найкращим лівим захисником у світі».

NSftbl: «Феноменальна вистава від Зінченка. Де ця його версія була останні півтора року?!».

Новий сезон для Арсеналу офіційно стартує 17 серпня домашнім матчем проти Вулвергемптона у рамках першого туру АПЛ.