Відстав від футболу Арсенала: легенда Челсі виніс невтішний вердикт Зінченку

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
366
1 голос
Відстав від футболу Арсенала: легенда Челсі виніс невтішний вердикт Зінченку
Олександр Зінченко. Фото: Х-акаунт Арсенала
Колишній оборонець національної збірної Франції та лондонського Арсеналу Вільям Галлас дорікнув українському беку «канонірів» Олександру Зінченку, що той не встигає розвиватись відповідно до змін у світовому футболі.

Вільям Галлас висловив думку щодо рівня гри українського захисника Арсенал Олександра Зінченка, коректно натякнувши, що він, мовляв, не є гравцем калібру лондонського клубу.

«Вважаю, що футбол Арсеналу рушив далі від того, що Зінченко пропонує їм. Футбол – це гра, яка постійно розвивається, і зараз вона знову змінюється в плані того, як провідні команди намагаються захищатись.

Протягом останніх кількох років ми бачили, як команди просять своїх лівих та правих захисників виходити в півзахист і будувати гру ззаду. Ми бачили, як четвірка захисників перетворювалась на трійку з м’ячем – роль захисника сильно змінилася, але тепер, здається, увага зосереджена на тому, щоб робити те, для чого вони там: дуже добре захищатися та бути сильними», – сказав Галлас в інтерв’ю DAZN.

  • У рамках турне по США Арсенал 1 серпня у Філадельфії поміряється силами з Ліверпулем.
  • Поєдинок розпочнеться о 02:30 за київським часом.
  • Олександр Зінченко у минулорічній кампанії загалом зіграв за лондонський Арсенал 35 поєдинків: один гол, дві результативні передачі.