«Вони не були в їхній шкурі»: нападник Динамо став на захист Зінченка і Мудрика, жорстко відповівши експертам

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
81
1 голос
«Вони не були в їхній шкурі»: нападник Динамо став на захист Зінченка і Мудрика, жорстко відповівши експертам
Михайло Мудрик та Олександр Зінченко. Фото: Google
Нападник київського Динамо Матвій Пономаренко поділився своєю думкою щодо українських легіонерів в АПЛ: Михайла Мудрика та Олександра Зінченка, назвавши обох топами.

Матвій Пономаренко, який лише в минулому сезоні дебютував за першу команду київського Динамо в українській Прем’єр-лізі (вісім матчів, один гол), проторувавши собі шлях до команди Олександра Шовковського з молодіжної дружини, висловився на рахунок рівня гри українських легіонерів в АПЛ – Михайла Мудрика та Олександра Зінченка. 

Молодий динамівець не розділяє точку зору деяких експертів, які постійно критикують і вінгера Челсі, і захисника Арсеналу.

«Зінченко та Мудрик вже грають на такому високому рівні – це дуже великий тиск. Ті, хто їх критикують, вони не були в їхній шкурі. Вони цього не відчувають. У футболі всяке трапляється: є злети, є падіння.

Можливо, наразі у них не найвдаліший період у кар’єрі, проте я вважаю, що це топвиконавці. Їх не дарма взяли такі великі клуби, як Челсі та Арсенал. Ці команди заплатили чималі кошти за цих гравців. Думаю, що в них все буде добре, все вийде», –  розповів Пономаренко в інтерв'ю сайту «Український футбол».

  • У сезоні 2023/24 років Михайло Мудрик зіграв за Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах: сім голів, дві результативні передачі.
  • Олександр Зінченко загалом зіграв за лондонський Арсенал у минулорічній кампанії 35 поєдинків: один гол, дві результативні передачі.