Арсенал завершає трансфер гравця, який повинен замінити Зінченка: його зарплата буде меншою, ніж в українця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
179
1 голос
Арсенал завершає трансфер гравця, який повинен замінити Зінченка: його зарплата буде меншою, ніж в українця
Ріккардо Калафіорі. Фото: Google
Лондонський Арсенал, у складі якого виступає гравець збірної України Олександр Зінченко, завершує підписання оборонця національної команди Італії та Болоньї Ріккардо Калафіорі.

Олександр Зінченко отримував чимало критику у минулому сезоні за свою гру на позиції лівого захисника. Тому влітку Арсенал вийшов на трансферний ринок та вже майже завершив підписання оборонця збірної Італії та Болоньї Ріккардо Калафіорі. Про це повідомив інсайдер Фабріціо Романо.

Джерело стверджує, що новачок буде отримувати у Лондоні чотири мільйони євро зарплатні, а контракт буде підписано на п’ять років. Сума трансферу складе 40 млн євро + 5 у вигляді бонусів.

Відзначимо, що за даними порталу Salary Sport, за рік Зінченко отримує в Арсеналі 6 мільйонів 240 тисяч фунтів (7 мільйонів 320 тисяч євро)

  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду італієць провів 33 зустрічі, відзначився двома точними ударами та п’ятьма асистами.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 45 мільйонів євро.
  • У сезоні 2023/24 років Зінченко загалом зіграв за лондонський Арсенал 35 поєдинків: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює оцінює 27-річного українського оборонця у 38 мільнів євро.
  • У підсумковій турнірній таблиці Англійської Прем'єр-ліги Арсенал фінішував на другому місці з відставанням від Манчестер Сіті, який став чемпіоном, у два очки.