«Мудрик отримав чудового для себе тренера, але є один важливий момент»: коментатор оцінив прихід Марески в Челсі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
710
1 голос
«Мудрик отримав чудового для себе тренера, але є один важливий момент»: коментатор оцінив прихід Марески в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Коментатор Ігор Бойко відреагував на призначення Енко Марески новим головним тренером Челсі в розрізі перспектив Михайла Мудрика у складі лондонського клубу.

Сьогодні, 3 червня, сага з підписанням Енцо Марескою трудової угоди з Челсі завершилася укладанням офіційного контракту між італійським фахівцем та лондонським клубом.

Ігор Бойко, на відміну від британських журналістів, які завчасно поставили хрест на перспективах Михайла Мудрика під орудою Марески, має відмінну від них думку.

«Михайло Мудрик отримав чудового для себе тренера. Є тільки один важливий момент, адже потрібно потрапити до стартового складу. Та якщо вийде, то Мареска хоче від вінгерів, щоб вони стояли на боковій лінії, отримували м'яч в ноги та багато з ним бігали.

А загалом Мареска - це базові 4-3-3 з усіма цими інвертаціями фулбеками та рештою речей, якими заразив своїх послідовників Гвардьола», – написав Бойко у своєму телеграм-каналі «Противний голос».

Нагадаємо, що у підсумковій таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону 2023/24 років Челсі фінішував на шостій сходинці й у наступному сезоні матиме змогу зіграти в єврокубках – Лізі конференцій.

  • Український вінгер синіх Михайло Мудрик у минулорічній кампанії зіграв за лондонців 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах (АПЛ, Кубок Англії та Кубок ліги): сім голів, дві результативні передачі.
  • Згідно з прайс-листом від Transfermarkt, українець коштує 35 мільйонів євро.