Зінченко продемонстрував дива влучності: відео снайперського пострілу від захисника Арсеналу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3637
1 голос
Зінченко продемонстрував дива влучності: відео снайперського пострілу від захисника Арсеналу
Олександр Зінченко. Фото: Google
Оборонець лондонського Арсеналу та національної збірної України Олександр Зінченко продемонстрував свою техніку і довів, що з влучністю у нього все чудово.

У січні бек Арсенала з Лондона та національної збірної України Олександр Зінченко, який нині перебуває в розташуванні синьо-жовтої дружини Сергія Реброва і готується до товариського матчу проти команди Німеччини, повідомив, що тепер співпрацює з компанією Skechers (раніше Олександр мав контракт з Puma).

Нова компанія-спонсор українця не лише запропонувала йому вигідний контракт, а й, як виявилося, змусила взяти участь у цікавому челенджі. Завдання було непростим: влучити у надзвичайно маленькі ворота.

Українець мав три спроби і з третьої все ж впорався із завданням, увігнавши шкіряного в ціль, мов більярдну кулю в лузу. 

▶️  Відео, як Зінченко намагався поцілити у мініатюрні ворота дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • У підсумковій турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги Арсенал фінішував на другому місці з відставанням від Манчестер Сіті у два залікові бали.
  • У сезоні 2023/24 років Зінченко загалом зіграв за лондонський Арсенал 35 поєдинків на всіх фронтах (АПЛ, Кубок Англії, Кубок ліги та Ліга чемпіонів): один гол, дві результативні передачі.