Арсенал – Евертон: аналітики назвали фаворита українського дербі АПЛ та оцінили шанси Зінченка на гол

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
97
2 голоси
Арсенал – Евертон: аналітики назвали фаворита українського дербі АПЛ та оцінили шанси Зінченка на гол
Олександр Зінченко. Фото: Google
Сьогодні, 19 травня, буде зіграно поєдинок 38-го туру АПЛ між Арсеналом та Евертоном. Букмекери вже визначилися зі своїм фаворитом у цьому протистоянні.

📆 У неділю, 19 травня, відбудеться матч 38-го туру англійської Прем'єр-ліги між лондонськими Арсеналом та ліверпульським Евертоном.

🏟 Поєдинок відбудеться на стадіоні «Емірейтс».

⏰ Гра розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet проаналізували шанси команд на успіх та вже визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це хлопці Мікеля Артети.

Коефіцієнти на матч Арсенал VS Евертон:

  • Перемога Арсенала – 1.19
  • Нічия – 8.30
  • Перемога Евертона – 16.50

Що стосується результативності матчу, то букмекери вважають, що гра у Лондоні має потішити глядачів чималою кількістю голів. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає 1.33.

На рахунок індивідуальних розкладів, то найбільше шансів відзначитися голом має нападник «канонірів» Букайо Сака – 2 до одного.

Є в лінії і прізвище українського оборонця Арсенала Олександра Зінченка. Його гол коштує дуже дуже солідно – 7,5. Натомість відсутнє бека Евертона Віталія Миколенка, бо він продовжує заліковувати травму.

У п'ятому турі Арсенал на полі «ірисок» святкував мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

  • До очного протистояння Арсенал та Евертон підходять посідаючи другу та 15 сходинки в турнірній таблиці АПЛ відповідно.
  • Олександр Зінченко в цьому сезоні зіграв за Арсенал 34 поєдинки на всіх фронтах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.