«Слабка ланка попереду Челсі»: Мудрик почув вердикт від англійської преси після розгрому Вест Хема

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
458
1 голос
«Слабка ланка попереду Челсі»: Мудрик почув вердикт від англійської преси після розгрому Вест Хема
Михайло Мудрик. Фото: Google
У грі 36-го туру АПЛ Челсі розтрощив Вест Хем (5:0). Український вінгер синіх Михайло Мудрик у лондонському дербі результативними діями не відзначився і дістав слабку пресу на свою адресу.

На відміну від фанів Вест Хема не захейтили, але і на компліменти не розщедрилися. Мова про реакцію британських ЗМІ на гру Михайла Мудрика у поєдинку 36-го туру англійської Прем’єр-ліги між Челсі та Вест Хемом (5:0).  

Sport-express.ua провів моніторинг провідних британський спортивних порталів, виоремивши написане про нашого співвітчизника.

Football London – 6/10

«Враховуючи те, як домінував Челсі протягом усього матчу, хотілося щоб Мудрик більше залучався до гри. Було кілька хороших моментів, але вся гра, здавалося, проходила по правому флангу Челсі».

Goal – 5/10

«Знову слабка ланка попереду. Бачив багато м'яча, але мало що робив з ним, тому часто обирав найпростіший варіант, віддаючи пас прямо на партнера по команді, замість того, щоб намагатися щось зробити. Заміна за 15 хвилин до кінця».

The Sun – 6/10

«Виглядав яскраво впродовж усього матчу, надаючи альтернативу на лівому фланзі, але був менш загрозливий, ніж Палмер і Мадуеке».

Givemesport – 7/10

«В цьому матчі він продемонстрував свою хорошу форму, постійно змушуючи Куфаля думати про захист своїм прямим дриблінгом. Шкода, що він не відзначився у другому таймі після того, як створив простір і змусив Ареолу відбити м'яч».

90min – 7/10

«Подавав небезпечні кутові, але не отримував стільки задоволення від відкритої гри, як решта атакувального квартету».

  • Після 36 турів лондонський Челсі має в активі 54 залікові бали та займає сьому сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. 
  • У наступному турі Мудрик і компанія на виїзді зіграють проти Ноттінгем Фореста. Поєдинок відбудеться 11 травня та розпочнеться о 19:30 за київським часом.
  • Михайло Мудрик у нинішньому сезоні зіграв за синіх 37 ігор у всіх офіційних турнірах: шість голів, два асисти
  • Transfermarkt оцінює українця у 35 мільйонів євро.