Челсі розгромив Вест Хем на очах у Мудрика: від єврокубків команду Почеттіно відділяє два очки

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
228
3 голоси
Челсі розгромив Вест Хем на очах у Мудрика: від єврокубків команду Почеттіно відділяє два очки
Михайло Мудрик. Фото: Google
В поєдинку 36-го туру АПЛ Челсі у лондонському дербі розбив Вест Хем (5:0) та наблизився до зони єврокубків. Український вінгер синіх Михайло Мудрик розпочав гру зі старту, але дев'ятий матч поспіль жодною результативною дією не відзначився.

Здається, Маурісіо Почеттіно нарешті знайшов пальне для свого локомотиву, тобто стратегію, яка приносить Челсі перемоги. Однак, потуги синіх на фініші сезону можуть бути марними, бо пізно схаменулись.

Між тим, матч проти Вест Хема, як би не завершився чемпіонат, Челсі точно може вважати одним з найкращих у поточній кампанії. Ще до перерви сині відвантажили до сітки воріт «молотобійців» три голи і, за великим рахунком, вирішили долю гри.

У випадку з голом Чуквунонсо Мадуеке передасистом відзначився Михайло Мудрик. Шкода, але футбол не хокей і в цьому виді спорту така передача не йде до персонального заліку результативних дій.

▶️  Відео передасисту Михайла Мудрика дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Та не зупинитися хлопці Почеттіно і по перерві. Четвертим голом, деморалізував команду Девіда Моєса Ніколя Джексон.

А Михайло Мудрик залишив поле на 77-й хвилині, поступившись місцем у складі Крістоферу Нкунку. І вже без нашого співвітчизника на полі, остаточні цифри на табло «Стемфорд Брідж» встановив той-таки Джексон, який записав до свого активу дубль.

Англія. Прем’єр-ліга

36-й тур

Челсі – Вест Хем 5:0 (3:0)

Голи: Палмер, 15, Галлагер, 30, Мадуеке, 36, Джексон, 48, 81.

  • Після 36 турів Челсі має в доробку 54 залікові бали та займає сьому сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Відставання від Ньюкасла, тобто місця в єврокубковій зоні (Ліга конференцій) складає два очки.
  • Вест Хем з 49-ма очками в активі розмістився на дев’ятому щаблі.
  • У наступному турі команда Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграє проти Ноттінгем Фореста. Поєдинок відбудеться 11 травня та розпочнеться о 19:30 за київським часом.
  • Вест Хем в турі номер 37 вдома прийматиме Лутон. Гра запланована на 11 травня. Початок поєдинку о 17:00.
  • Михайло Мудрик у нинішньому сезоні зіграв за синіх 37 ігор у всіх офіційних турнірах: шість голів, два асисти
  • Згідно з прайс-листом від Transfermarkt, українець коштує 35 мільйонів євро.