«Виявився минулорічним Арсеналом»: коментатор – про Ліверпуль після принизливої поразки Миколенку і Ко

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
45
1 голос
«Виявився минулорічним Арсеналом»: коментатор – про Ліверпуль після принизливої поразки Миколенку і Ко
Юрген Клопп. Фото: Google
Український футбольний коментатор Ігор Бойко висловився про виступи Ліверпуля у нинішньому сезоні АПЛ після поразки команди Юргена Клоппа у грі з Евертоном нашого Віталія Миколенка (0:2).

Вчора, 24 квітня, Ліверпуль поступився Евертону Віталія Миколенка з рахунком 0:2. Тепер команда Юргена Клопа відстає від Арсеналу Олександра Зінченка, який є лідером чемпіонських перегонів, у турнірній таблиці на три очка.

Ігор Бойко відзначив, що сезон не є провальним для червоних, адже вони вже виграли один трофей.

«Перед тим як критикувати Ліверпуль, потрібно згадати, шо команда виграла Кубок Ліги. Як би це не мало вигляд знущання, але це не є знущанням.

Це, звичайно, не квадрупл, про який йшла мова наприкінці лютого - початку березня, але, зрештою, трофей в останній рік роботи Юргена Клоппа в команді‎». 

Коментатор вважає, що все складалося надто добре для команди німецького фахівця, щоб бути правдою.

«Ситуація для Ліверпуля була занадто казковою, аби бути правдою. Літнє перезавантаження, Ватару Ендо - найкращий опорник світу, діти зі стержнем дорослих дядьків та знову ці голи на останніх секундах. Усі ми повірили в цю казку‎».

Бойко порівняв «мерсисайдців‎» у нинішньому сезоні з Арсеналом у минулому.

«‎Та в реальності Ліверпуль виявився минулорічним Арсеналом. Виявилося, що все занадто швидко для цієї команди, занадто високо.

Команді не вистачило стійкості та фундаментальних речей в організації. Коли усе виходить, то усі знають, що робити, а коли не виходить, то хто має що робити? Хто візьме відповідальність? За один рік таке не створюється», – написав коментатор у власному телеграм-каналі.

  • Ліверпуль займає друге місце у турнірній таблиці АПЛ, випереджаючи Манчестер Сіті на один пункт.
  • У наступному турі червоні зіграють проти Вест Хема. Гра запланована на 27 квітня.