«Потрібен хтось, хто навчить його грати в футбол»: Волочай оцінив перспективи Мудрика в Челсі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
50
1 голос
«Потрібен хтось, хто навчить його грати в футбол»: Волочай оцінив перспективи Мудрика в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Коментатор Setanta Sports Віталій Волочай поділився думками стосовно виступу вінгера національної збірної України Михайла Мудрика у складі лондонського Челсі.

У вівторок, 23 квітня, Арсенал розгромив Челсі у матчі 29-го туру АПЛ з рахунком 5:0. Михайло Мудрик у цій грі провів на полі 66 хвилин та був замінений на Рахіма Стерлінга. Результативними діями українець не відзначився.

Віталій Волочай в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол‎» після цього поєдинку заявив, що у нашого співвітчизника є потенціал, але Челсі розвивається за американською моделлю.

«Мудрик – футболіст із височенною стелею, але потрібен хтось, хто навчить його грати в футбол. В нас люди не розуміють, як працює американська модель. Там неможливо зібрати людей по 20-23 роки і грати на топовому рівні. Там притримуються концепції Trust the process – кілька поганих сезонів, а результат приходить, коли ця молодь вийде на прайм‎», – сказав коментатор.

  • Мудрик у нинішній кампанії відіграв за Челсі 36 матчів, у яких забив шість голів та віддав дві результативні передачі. 
  • Контракт українського гравця із клубом діє до 30 червня 2031 року.
  • Челсі знаходиться на дев’ятій сходинці у таблиці АПЛ, маючи 47 балів в активі після 32 проведених матчів. 
  • У наступному турі сині 27 квітня в гостях поміряються силами з Астон Віллою.