«Велике розчарування порівняно з минулим сезоном»: британський журналіст оцінив виступи українців в АПЛ

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
82
0 голосів
«Велике розчарування порівняно з минулим сезоном»: британський журналіст оцінив виступи українців в АПЛ
Олександр Зінченко, фото: Google
Британський журналіст видання The Athletic Тім Спірс оцінив виступи українських легіонерів в цьому сезоні англійської Прем'єр-ліги.

Журналіст видання The Athletic оцінив виступи українських легіонерів в цьому сезоні. Тім Спірт розкритикував Олександра Зінченка.

«Забарний – найважливіший захисник Борнмута і один з трьох польових гравців АПЛ, які грають щохвилини. Оцінка – 9/10. Миколенко проводить свій найкращий сезон за Евертон. Дуже надійний та послідовний у грі в захисті і один із найкращих гравців «ірисок». 8/10.

Єгор Ярмолюк. Кілька вражаючих виходів на заміну і виглядає так, ніби він належить до рівня АПЛ. Оцінка – 7/10. Гра Мудрика відображає надзвичайно непослідовний сезон самого Челсі. Шість голів і дві передачі в 35 матчах у всіх турнірах – ще недостатній результат. 6/10. Зінченко – велике розчарування порівняно з минулим сезоном, 4/10», 

  • Арсенал лідирує в АПЛ, маючи в активі 77 очок після 34 ігор. 29 квітня «каноніри» на виїзді протистоятимуть Тоттенгему.
  • Зінченко в цьому сезоні провів за команду 34 матчі (один гол, два асисти).
  • Раніше фани Арсенала та Челсі оцінили виступ Зінченка та Михайла Мудрика в поєдинку 29-го туру чемпіонату Англії, у якому «каноніри» виграли із рахунком 5:0.