«Він проявляє лідерські якості»: тренер Борнмута оцінив прогрес Забарного в АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
74
1 голос
«Він проявляє лідерські якості»: тренер Борнмута оцінив прогрес Забарного в АПЛ
Ілля Забарний. Фото: Google
Головний тренер англійського Борнмута Андоні Іраола висловився щодо рівня гри українського оборонця Іллі Забарного, який в поточному сезоні забронював за собою місце в стартовому складі «вишень».

Андоні Іраола розповів, що Ілля Забарний на його очах перетворився з мало кому відомого новачка на беззаперечного гравця основи Борнмута і людини, якій фани «вишень» вже присвячують персональні пісні.

«Чув, що вболівальники співали пісню про Забарного. Думаю, що це добре для нього. Він прийшов сюди 18 місяців тому, і, звісно, в нього був період адаптації. Цей сезон дуже хороший для нього. Він відчуває впевненість, проявляє лідерські якості, більше розмовляє. 

Він ідеально володіє англійською і може комунікувати з партнерами. Він має продовжувати прогресувати, тому що йому досі є куди рости. Враховуючи його вік та рівень, все дуже добре», –  розповів Іраола в коментарі пресслужбі Борнмута.

  • Після 34-х турів Борнмут має в доробку 42 залікові бали та займає 13-й щабель у турнірній таблиці АПЛ.
  • У наступному турі Забарний та компанія на виїзді зіграють проти Вулверхемптона. Поєдинок заплановано на 24 квітня. Початок гри о 21:45 за київським часом.
  • В поточному сезоні Ілля Забарний провів за Борнмут 38 поєдинків в усіх офіційних турнірах: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного українського центрального захисника в 25 мільйонів євро.