Він працює з двома зірковими українцями: Ман Сіті визначився з ідеальною заміною для Гвардіоли

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
915
2 голоси
Він працює з двома зірковими українцями: Ман Сіті визначився з ідеальною заміною для Гвардіоли
Мічел Санчес. Фото: ФК Жирона
Манчестер Сіті розглядає головного тренера Жирони Мічела, за яку виступають Віктор Циганков та Артем Довбик, як потенційну заміну для Хосепа Гвардіоли.

Головний тренер каталонської Жирони Мічел, кольори якої захищають Віктор Циганков та Артем Довбик, незабаром може очолити Манчестер Сіті.

Після вильоту «містян» від Реалу в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів (3:3, 1:1, пен. 3:4), менеджери клубу все менше вірять, що Хосеп Гвардіола вирішить продовжувати співпрацю (чинний контракт до 30 червня 2025-го). Тому в клубі вже придивляються до потенційних кандидатів.

Разом з тим в Ман Сіті ще будуть робити спроби переконати іспанського фахівця лишитися в клубі, який він очолює з 2016 року.

Одним з кандидатів на заміну Гвардіолі є наставник Жирони (клуб з пулу City Group) – Мічел. Керівники англійського гранда зацікавлені у Мічелі не лише через його результати, а й через стиль гри команди.

«Уродженець Мадрида демонструє в Жироні свою здатність не тільки перемагати, але й змушувати команду грати ефективно та привабливо. З командою, яку на початку сезону ніхто не бачив на вершині Ла Ліги, він близький до того, щоб отримати путівку до Ліги чемпіонів».

Також зазначається, що за Мічелом активно слідкують керівники City Group.

«У City Group він заслужив повагу всіх. Його особистість і трудова етика переконують раду, яка слідкує за всіма його діями. Він якраз вивчає англійську мову для свого майбутнього», – йдеться в матеріалі Relevo.

  • Нагадаємо, що Мічел очолює Жирону з липня 2021 року (63 перемоги, 24 нічиї, 39 поразок);
  • Нині клуб займає третю сходинку у таблиці Ла Ліги, маючи 65 очок в активі після 31 туру;
  • Контракт 48-річного фахівця із Жироною спливає 30 червня 2026 року.