«Якщо ти не можеш проявити себе в такому Челсі, то...»: легенда Ліверпуля виніс вирок Мудрику

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
52
1 голос
«Якщо ти не можеш проявити себе в такому Челсі, то...»: легенда Ліверпуля виніс вирок Мудрику
Михайло Мудрик. Фото: Google
Колишній оборонець національної збірної Англії та Ліверпуля Глен Джонсон висловився про рівень гри вінгера Челсі Михайла Мудрика, припустивши, що українець ще не втратив шанс розкритися на «Стемфорд Брідж».

Глен Джонсон ніби і не став хейтити Михайла Мудрика, але висловився про українця в такій манері, що компліментами його слова назвати теж важко.

«Від Мудрика багато чекали в Челсі, але він не виправдав ці очікування. Хотілось би думати, що він взяв себе в руки і пройшов через невдачі, але насправді це не так. 

Він має ще шанс проявити себе лише тому, що в лондонців зараз великі труднощі, але, якщо ти не можеш проявити себе в такому Челсі, то тобі нема чого робити в складі «пенсіонерів», коли вони наберуть форму», – сказав Джонсон в коментарі Аstamfordbridgetoofar.

  • Після 33-х турів (32 зіграні матчів) на внутрішній арені Челсі має в доробку 47 очок та займає дев'ятий щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі підопічні Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграють проти Арсенала. Поєдинок заплановано на 23 квітня. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Сьогодні, 20 квітня, сині проведуть поєдинок 1/2 фінала Кубка Англії проти Манчестер Сіті. Почакто гри о 19:15.
  • Михайло Мудрик у нинішньому сезоні зіграв за Челсі 34 матч у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.