«‎В історії футболу завжди були цапи-відбувайли»: ексфорвард Челсі став на захист Зінченка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
738
1 голос
«‎В історії футболу завжди були цапи-відбувайли»: ексфорвард Челсі став на захист Зінченка
Олександр Зінченко. Фото: Google
Колишній нападник лондонського Челсі Кріс Саттон поділився думками щодо критики на адресу українського захисника Арсеналу Олександра Зінченка.

Кріс Саттон впевнений, що критика, якій останнім часом піддається Олександр Зінченко, не є виправданою.

«Ці нападки на Зінченка явно несправедливі. Насправді я терпіти не можу такі речі. Але в історії футболу завжди були цапи-відбувайли, завжди когось роблять винним. Зараз цю роль відвели Зінченку. 

Чомусь вирішили, що саме він повинен узяти на себе всю провину за погану форму Арсеналу - з нього в даній ситуації і зробили цапа-відбувайла».

Екснападник зазначив, що фанатам лондонців слід не забувати, що їх команда в будь якому випадку може занести нинішній сезон до свого активу.

«Я не буду говорити про всіх фанатів Арсеналу, але до деяких із них питань не менше, ніж до команди: вони дуже запальні, але, з іншого боку, були з них ті, хто на останніх матчах не спромігся залишитися на трибунах до кінця гри. А щодо критики, то вболівальники повинні пам'ятати, що так чи інакше, але Арсенал провів хороший сезон», – сказав Саттон у коментарі ютуб-каналу Mail Sport Football.

  • У нинішньому сезоні Зінченко провів 33 матчі в усіх турнірах за Арсенал, забив гол та віддав дві результативні передачі.
  • Контракт нашого співвітчизника з лондонським клубом діє до 30 червня 2026 року.
  • «Каноніри‎» посідають друге місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи 71 очко та матч в запасі.
  • Завтра, 20 квітня, команда українця зіграє в рамках АПЛ проти Вулверхемптона.