Виходець з України асистом допоміг МЮ стати чемпіоном північного дивізіону АПЛ U-18: подробиці успіху

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
160
1 голос
Виходець з України асистом допоміг МЮ стати чемпіоном північного дивізіону АПЛ U-18: подробиці успіху
Захар Бауманн. Фото: Google
Юнацька команда Манчестер Юнайтед достроково виграла північний дивізіон англійської Прем’єр-ліги у своїй віковій категорії U-18. Одним з тріумфаторів став і хавбек МЮ українського походження Захар Бауманн.

Манчестер Юнайтед U-18 тріумфував у північному дивізіоні АПЛ. Юні «червоні дияволи» у 22 турах набрали 59 очок. На другому місці йде ще один колектив з Манчестера – Сіті, який має 43 бали у 19 поєдинках, їм залишилося зіграти п’ять матчів до кінця турніру, а отже відіграти гандикап вже не є реальним.

Чемпіоном у складі МЮ U-18 став хавбек українського походження Захар Бауманн. У переможному матчі проти Вулвергемптона U-18 (2:1), який пройшов 16 квітня і дозволив команді оформити дострокове чемпіонство, Бауманн відіграв 61 хвилину і відзначився результативною передачею.

  • Цього сезону Бауманн провів за МЮ  U-18 14 матчів: гол та один асист.
  • Захар Бауманн – син українських емігрантів з Коломиї, який народився в англійському містечку Болтон та з раннього дитинства перебував в академії Манчестер Юнайтед.
  • Через рудий колір волосся та позицію центрального півзахисника юнака нерідко порівнюють з легендою англійського клубу Полом Скоулзом.