Челсі пролонгував контракт Мудрика: названо зарплату українця і коли завершиться їхнє співробітництво

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2297
3 голоси
Челсі пролонгував контракт Мудрика: названо зарплату українця і коли завершиться їхнє співробітництво
Михайло Мудрик, Фото: ФК Челсі
Челсі активував опцію продовження контракту зі своїм вінгером Михайлом Мудриком до 30 червня 2031 року. Стало відомо, скільки отримуватиме українець.

Менеджмент Челсі скористався опцією автоматичної зміни угоди Михайла Мудрика. Передбачається, що український вінгер захищатиме кольори клубу до 30 червня 2031 року.

Про це повідомив журналіст Нізаар Кінселла з видання The Standard, зазначивши, що про такі кроки керівництва лондонців стало відомо через публікацію документів Футбольної асоціації Англії.

«Документи ФА показали, що в Енцо Фернандеса залишилося вісім років за його угодою на 180 000 фунтів на тиждень, яка розрахована до 2032-го, тоді як у Мудрика залишилося сім років за угодою на 97 000 фунтів на тиждень до 2031-го».

При цьому журналіст дивується, навіщо Челсі так поспішає із подібними рішеннями.

«Фернандесу виповниться 31 рік, коли закінчиться його контракт, а Мудрику – 30. Незрозуміло, чому Челсі скористався опціонами на продовження угод, коли до їх завершення залишалося так багато часу».

Також зазначається, що у фінансовому звіті лондонців викрилися шалені збитки за останні два сезони.

«Минулого тижня Челсі опублікував звітність, яка показала, що клуб зазнав збитків до оподаткування у розмірі 91.1 мільйона фунтів за сезон 2022/23. Клуб також зазнав збитків у розмірі 121.4 мільйона фунтів у кампанії 2021/22, але наполягає, що вони відповідають правилам АПЛ», – сказано в статті.

  • Нагадаємо, що Мудрик перебрався у Челсі з Шахтаря взимку 2023 року за 70+30 мільйонів євро;
  • В цьому сезоні на рахунку вінгера шість голів та два асисти у 33 іграх;
  • Челсі посідає дев’яте місце у таблиці АПЛ, маючи в активі 44 очки після 30 проведених зустрічей.