«Мудрик нічого не запропонував»: фани Челсі назвали українця «ледарем» після втраченої перемоги в матчі АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
216
2 голоси
«Мудрик нічого не запропонував»: фани Челсі назвали українця «ледарем» після втраченої перемоги в матчі АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Google
Вболівальники лондонського Челсі бурхливо відреагували на втрачену перемогу своїх улюбленців у поєдинку 32-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Шеффілд Юнайтед, роздавши на горіхи й українському вінгеру синіх Михайлу Мудрику.

Знайшли цапа відбувайла. Фани лондонського Челсі коментуючи результат поєдинку 32-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Шеффілд Юнайтед (2:2), зуміли знайти провину у втраченій перемозі навіть у діях Михайла Мудрика, котрий в поєдинку проти «клинків» з’явився на полі лише на 82-й хвилині гри.

Sport-express.ua посерфив сторінками Челсі у соціальних мережах та відібрав коментарі на адресу Михайла Мудрика.

Curtisbrisley: «Мудрик був зайнятий тим, що думав, що ще написати на верхній лівій скроні».

Cee_Thr33: «Я не думаю, що ми щось виграємо з Мудриком, Кукурелья, Дісасі і т.д. Вони не підходять для Челсі. Посередні гравці».

desso61: «Стерлінгу, Мудрику і Джексону бракує згуртованості». 

TayyabHassaan: «Підтримувати такого бомжа, як Мудрик, у 2024 році – це божевілля».

Muthymo: «До біса Челсі, в команді повно ледарів, особливо тренер, Мудрик, Кайседо та Енцо. У цій команді немає ні серця, ні завзяття».

abdination123: «Мудрик нічого не запропонував».

Після 32 турів (30 зіграних матчів) Челсі має в доробку 44 очки та займає дев'ятий щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі підопічні Маурісіо Почеттіно вдома прийматимуть Евертон. Поєдинок заплановано на 15 квітня. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик у нинішньому сезоні зіграв за Челсі 33 матчі у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.