Зінченко зіграє проти Де Дзербі і Ко, але не проти Баварії: англійський журналіст висловився про українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
411
1 голос
Зінченко зіграє проти Де Дзербі і Ко, але не проти Баварії: англійський журналіст висловився про українця
Олександр Зінченко. Фото: Google
Британські журналісти певні, що під кінець сезону і боротьби на два фронти – в АПЛ та Лізі чемпіонів – тренер Арсенала Мікель Артета буде проводити ротацію. Через це український оборонець Олександр Зінченко не матиме постійної ігрової практики.

Гратимуть почергово. В залежності від класу суперника та турніру. Йдеться про захисників лондонського Арсенала Олександра Зінченка та Якуба Ківіора, які ведуть заочну боротьбу за місце в стартовому складі команди Мікеля Артети.

На думку британського журналіста Кайя Кайнака, на вікенді, у матчі проти Брайтона, Мікель Артета надасть перевагу Зінченку. Натомість у грі проти мюнхенської Баварії в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Ківіору.

«На місці іспанця (Мікеля Артети), я б хотів, щоб на цей матч (проти Брайтона) у моїй команді було якомога більше технічно грамотних гравців. Саме тому, як на мене, Олександр Зінченко має зіграти на місці лівого захисника.

Однак, я не думаю, що гра з Баварією для нього хороший варіант, тому є сенс дати Якубу Ківіору відпочити до того часу», – сказав Кайнак для порталу Football.london.

  • Після перемоги над Лутоном (2:0) у 31-му турі Арсенал посідає друге місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі «канонірів» 68 очок. Відставання від Ліверпуля, який тримається першим, складає два пункти.
  • У наступному турі команда Мікеля Артети на виїзді зіграє проти Брайтона. Поєдинок заплановано на завтра, суботу, 6 квітня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал 30 матчів в усіх офіційних турнірах: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.