«Добре зіграв у першому таймі, а в другому провалився»: Мудрик отримав вердикт від ЗМІ за суперматч Челсі – МЮ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
153
1 голос
«Добре зіграв у першому таймі, а в другому провалився»: Мудрик отримав вердикт від ЗМІ за суперматч Челсі – МЮ
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Челсі обіграв Манчестер Юнайтед (4:3) в рамках 31-го туру АПЛ. Український вінгер Михайло Мудрик провів на полі 71-у хвилину та дізнався вердикт англійської преси щодо своєї гри.

Вчора, 4 квітня, Челсі у неймовірному поєдинку здобув перемогу над Манчестер Юнайтед з рахунком 3:1. Михайло Мудрик був замінений на 71-й хвилині зустрічі та почув різні коментарі щодо своєї гри від фанатів.

Англійська преса не хвалила виступ нашого співвітчизника у цьому матчі, але й не писали нічого надто критичного.

The Sun – 6/10

Ще одна повільно, але впевнено зростаюча впевненість. Акуратний простріл лівим флангом змусив Антоні сфолити на Кукурельї, за що арбітр призначив пенальті.

Football London – 6/10

Складний виклик проти Аарона Ван-Біссака, який блискуче грає в захисті. Мудрик добре зіграв у першому таймі, але в другому провалився. Від нього багато чого вимагали в захисті, і я вважаю, що в цьому відношенні він впорався.

Goal – 6/10

Виглядав відносно гострим на лівому фланзі і віддав гарну виважену передачу на Кукурелью якраз перед тим, як іспанець заробив для синіх перший пенальті. Однак з часом був трохи легковажним.

Standard – 5/10

Український вінгер створював загрозу з м'ячем і заробив собі кілька гольових моментів, але постійно віддавав м'яч суперникам.

90min – 5/10

Яскраво розпочав гру і намагався дістатися до воріт Манчестер Юнайтед, використовуючи свій шалений темп, але незабаром був витіснений зі значущих зон.

  • Челсі із 43 заліковими балами піднявся на десяте місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії.
  • У наступному турі лондонці поміряються силами на виїзді проти Шеффілд Юнайтед. Гра запланована на 7 квітня.
  • Мудрик у нпоточному сезоні відіграв за синіх 32 поєдинки у всіх офіційних турнірах, забив шість голів та віддав чотири результативні передачі.
  • Портал Transfermarkt оцінює нашого співвітчизника у 35 мільйонів євро.