«Я дуже задоволений хлопцями, які повернулися»: Артета висловився про перемогу Арсенала над Лутоном

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
96
0 голосів
«Я дуже задоволений хлопцями, які повернулися»: Артета висловився про перемогу Арсенала над Лутоном
Олександр Зінченко та Мікель Артета, фото: Google
Головний тренер лондонського Арсеналу Мікель Артета поділився думкою про матч 31-го туру АПЛ із Лутоном (2:0), у якому українець Олександр Зінченко відіграв 74 хвилини у стартовому складі «канонірів».

Мікель Артета висловився про матч 31-го туру АПЛ із Лутоном (2:0). Український захисник Арсенала Олександр Зінченко відіграв 74 хвилини у стартовому складі «канонірів».

«Я дуже щасливий. Це була дійсно важка гра. Повага Лутону, це дуже хороша команда, яка ускладнила нам завдання. У першому таймі ми забили два дійсно хороших голи, а в другому через те, як вони грають, нам не вдалося знайти правильний ритм.

Я дуже задоволений хлопцями, які повернулися, вони зробили різницю. Тепер у нас є більший склад, у якому майже всі у формі й готові. Я дійсно вражений Емілем Сміт-Роу. Він дуже добре тренувався», – цитує Артету BBC.

  • У таблиці чемпіонату Англії Арсенал наразі посідає перше місце, маючи 68 очок після 30 матчів. Далі йдуть Ліверпуль, у якого 67 очок після 29 ігор, і Манчестер Сіті, що має також 67 пунктів після 30 поєдинків.
  • Зінченко в цьому сезоні провів за Арсенал 31 поєдинок, у яких забив один гол та віддав дві результативні передачі.
  • У наступному турі 6 квітня «каноніри» зіграють в гостях проти Брайтона.