Челсі виступає проти возз’єднання Мудрика і ексголовного тренера Шахтаря: фахівець зробив заяву про майбутнє

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1059
4 голоси
Челсі виступає проти возз’єднання Мудрика і ексголовного тренера Шахтаря: фахівець зробив заяву про майбутнє
Михайло Мудрик та Роберто Де Дзербі. Фото: Getty Images/Global Images Ukraine
Колишній головний тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі, який нині очолює Брайтон, висловився щодо свого майбутнього. Фахівця сватають у Челсі Михайла Мудрика.

Головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі висловився щодо свого майбутнього у клубі на фоні чуток про те, що він може очолити Челсі Михайла Мудрика.

«Зараз я хочу бути зосередженим і не відводити очей від мети, яку ми маємо і якої ми можемо досягти. У мене є контракт. Я дуже розслаблений і не маю проблем з клубом. Проблеми полягають у травмованих гравцях або підготовці до наступної гри», – наводить слова спеціаліста The Mirror.

Водночас журналіст Бен Джейкобс у колонці видання CaughtOffside повідомив, що у Челсі взагалі не розглядають можливість запрошення Де Дзербі, як і ряду інших тренерів, яких ЗМІ сватають до синіх.

«Ми чуємо багато імен, пов'язаних із заміною Маурісіо Почеттіно, зокрема Де Дзербі, Рубен Аморім і Хансі Флік. На сьогодні жоден кандидат насправді серйозно не розглядається. Джерела в Челсі наполягають на тому, що Де Дзербі не перебуває на радарі», – розповів інсайдер.

  • Нагадаємо, що Де Дзербі очолював Шахтар у сезоні 2021/22 та виграв з ним Суперкубок України. Там під його керівництвом грав Мудрик;
  • У вересні 2022 року спеціаліст прийняв Брайтон та підписав угоду до 30 червня 2026 року;
  • Наразі «чайки» посідають дев'яте місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи 42 бали в активі після 29 проведених матчів;
  • Челсі йде 12-м із 40 набраними очками за 28 поєдинків.