«Ентузіазму Мудрику не займати»: англійські ЗМІ винесли вердикт українцеві за матч Челсі в АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
575
1 голос
«Ентузіазму Мудрику не займати»: англійські ЗМІ винесли вердикт українцеві за матч Челсі в АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Google
Провідні спортивні ЗМІ Великої Британії схвально відреагували на гру українського вінгера Челсі Михайла Мудрика у поєдинку 30-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Бернлі (2:2).

Голом не відзначився, але і каші не зіпсував. Мова про гру Михайла Мудрика за Челсі у матчі 30-го туру АПЛ з Бернлі (2:2).

Український вінгер синіх провів повний матч за час якого встиг заробив пенальті та вилучення за фол на собі. Не в останню чергу саме через це, майже традиційного хейту від британських журналістів, цього разу він на свою адресу не почув.

Sport-express.ua оперативно погортав сторінки британських спортивних ЗМІ, виокремивши написане про Михайла Мудрика.

Football London – 7/10

«Виглядав жваво і створював проблеми для Бернлі. Показав особливу майстерність на початку гри, коли заробив жовту картку. Мав би краще реалізувати свій шанс на 35-й хвилині. Але компенсував це чудовим забігом, який заробив пенальті та червону картку для суперника перед перервою».

Goal – 8/10

«Мав кілька небезпечних моментів з хорошими передачами, прострілами і хорошими зв'язками з партнерами. Заробив пенальті, хоч і трохи випадково. Але в другому таймі змарнував свій шанс забити».

Standard – 7/10

«У першому таймі на українцеві двічі сфолив Ассіньйон, що призвело до його вилучення та виходу Челсі вперед. Він же організував гол Дісасі, який був скасований системою VAR».

90min – 7/10

«Ентузіазму Мудрику не займати, він становив реальну загрозу протягом усього матчу. Заробив пенальті і створив кілька перспективних моментів у другому таймі. Все ще бореться за послідовність у заключній третині».

▶️ Відео моменту, у якому Мудрик заробив пенальті та вилучення суперника дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Після 30-ти турів (28 зіграних матчів) Челсі має в доробку 40 очок та займає 11-й щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі підопічні Почеттіно вдома прийматимуть Манчестер Юнайтед. Поєдинок заплановано на 4 квітня. Початок гри о 22:15 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 31 матч у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.