«Я можу лише телефонувати їм»: Ярмолюк розповів, як підтримує сім’ю, яка залишилася в Дніпрі

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
301
0 голосів
«Я можу лише телефонувати їм»: Ярмолюк розповів, як підтримує сім’ю, яка залишилася в Дніпрі
Єгор Ярмолюк, фото: Брентфорд
Півзахисник Брентфорда Єгор Ярмолюк розказав, як підтримує родину, яка залишилася в Дніпрі, який зазнає російських ракетних атак.

Єгор Ярмолюк розповів про підтримку підтримує родини, яка залишилася в Дніпрі. Ярмолюк поділився емоціями від новин з України. 

«Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, я був в Україні. Це було неочікувано. Страшний час для нас та нашої країни. Це багато змінило для мене, тому що у мене не було жодного шансу грати в футбол. Війна продовжується і нічого не змінюється. Моя сім’я означає для мене все. Це моє святилище.

В мене є мама, тато та молодший брат. Я телефоную щодня, розмовляємо про все. Інколи росія атакує Дніпро, інколи моя сім’я чує це. Це реальність України. Я намагаюся піклуватися про свою родину, телефоную їм щодня. Лише завдяки їм я граю в АПЛ. В Україні війна, а я не можу допомогти своїй родині. Я можу лише телефонувати їм та надіятися, що все добре», - сказав Ярмолюк в коментарі для Брентфорда

  • Брентфорд залишається на 15-й позиції із 26 балами в активі. Наступну гру «бджоли» проведуть 30 березня вдома проти МЮ у рамках АПЛ.
  • Ярмолюк у нинішній кампанії взяв участь у 20 зустрічах.