«Це неправда»: колишній конкурент Зінченка у Манчестер Сіті звинуватив Гвардіолу у брехні – деталі конфлікту

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
115
1 голос
«Це неправда»: колишній конкурент Зінченка у Манчестер Сіті звинуватив Гвардіолу у брехні – деталі конфлікту
Жоау Канселу. Фото: Google
Захисник англійського Манчестер Сіті Жоау Канселу розповів, що справді стало причиною його конфліктів з головним тренером «містян» Пепом Гвардіолою. Ніякий чвар в середині колективу між гравцями не було.

Жоау Канселу, який нині на правах оренди виступає за іспанську Барселону, відреагував на слова головного тренера Манчестер Сіті Папа Гварліоли, який сказав, що португалець був незадоволений тим, що грають його одноклубники, а саме Ріко Льюїс і Натан Аке. І саме через це влаштував демарш.

«Це неправда. Я ніколи не був для них поганим партнером, можете запитати Аке або Ріко. У мене немає комплексу переваги чи неповноцінності щодо них, але це думка головного тренера.

Думаю, що Ман Сіті був трохи невдячний мені, коли це було сказане, тому що я був дуже важливим гравцем у ті роки, коли грав там. Я ніколи не порушував свою відданість клубу, уболівальникам, і завжди викладався на повну», – розповів Канселу в інтерв'ю A Bola.

Жоау Канселу грав за Манчестер Сіті в період, коли у складі «містян» перебував й український захисник Олександр Зінченко.

  • У поточному сезоні Канселу провів у складі Барселони 32 поєдинки у всіх офіційних турнірах: чотири голи, чотири результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 29-річного бека у 30 мільйонів євро.