Почеттіно відповів фанатам Челсі на свист через заміну Мудрика: що сказав тренер

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
774
2 голоси
Почеттіно відповів фанатам Челсі на свист через заміну Мудрика: що сказав тренер
Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно відповів вболівальникам синіх, які освистали його після заміни Михайла Мудрика у матчі 1/4 фіналу Кубка Англії проти Лестера (4:2).

Маурісіо Почеттіно максимально стримано відреагував на потужний свист фанів Челсі під час поєдинку 1/4 фіналу Кубка Англії проти Лестера (4:2).

Фанатів синіх обурило рішення аргентинського фахівця замінити Михайла Мудрика, який у матчі з «лисами» був одним з найкращих з-поміж атакувальних гравців лондонської команди.

«Фани мають показувати емоції, це нормально. Ми розуміємо, що вони хочуть найкращого для команди та гравців, але нам потрібна підтримка та віра у нашу команду. 

Я знаю, як потрібно тренувати команду. Фани хочуть, щоб ми перемагали, хочуть побачити команду у фіналі на Вемблі. Нам потрібно, щоб нам довіряли. Ми повинні поважати думку вболівальників, але і вболівальники повинні поважати рішення тренерського штабу», – сказав Почеттіно в коментарі ВВС.

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 30 матчів у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.