«Яскравий виступ, загрозливі паси, небезпечні удари»: огляд англійських ЗМІ на гру Мудрика проти Лестера

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
136
1 голос
«Яскравий виступ, загрозливі паси, небезпечні удари»: огляд англійських ЗМІ на гру Мудрика проти Лестера
Михайло Мудрик. Фото: Google
Лондонський Челсі у поєдинку 1/4 фіналу Кубка Англії переграв Лестер (4:2). Український вінгер синіх Михайло Мудрид гру проти «лисів» розпочав зі старту і хоч не відзначився результативними діями, але отримав чимало компліментів від британських ЗМІ.

Не забив і не віддав результативну передачу, але запам'ятався. Мова про дії Михайла Мудрика у поєдинку  1/4 фіналу Кубка Англії проти Лестера (4:2). 

Впевнену гру українця, який знову вийшов зі старту саме на матч Кубка, гру проти Лідса в 1/8 Мудрик теж розпочав з перших хвилин, доволі високо оцінили наші колеги з Великої Британії, хоч ми звикли до їх протилежної реакції. У цьому сезоні Михайла здебільшого критикують, на жаль.

Sport-express.ua провів оперативний моніторинг британських спортивних ЗМІ, виокремивши написане про Михайла Мудрика.

Football London – 6/10

«Кілька ударів і кілька хороших пробіжок по воротах Лестера – ось, власне, підсумок дня Михайла Мудрика. Знову ж таки, ви не можете позбутися думки, що синім не вистачає креативного десятого номера, який би давав їхнім нападникам ті шанси, яких вони так прагнуть».

Goal – 7/10

«Починав під номером 10, хоча регулярно мінявся позиціями зі Стерлінгом. Своїм дриблінгом турбував оборону Лестера, і йому не пощастило бути заміненим за 15 хвилин до кінця гри».

Standard – 6/10

«Яскравий виступ, сповнений загрозливих пасів і небезпечних ударів. Вболівальники були засмучені, коли він пішов».

90min – 6/10

«Своєю шаленою швидкістю поставив «Стемфорд Брідж» на ноги. Вони зі Стерлінгом іноді заважали один одному, і вболівальники були розчаровані тим, що українець був замінений».

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 30 матчів у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 35 мільйонів євро.