«Більше очікував»: Судаков назвав причини, які не дають розкритися Мудрику в Челсі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
102
1 голос
«Більше очікував»: Судаков назвав причини, які не дають розкритися Мудрику в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Атакувальний півзахисник Шахтаря Георгій Судаков спробував пояснити, чому в його товариша та експартнера по команді Михайла Мудрика, ніяк не виходить заграти в складі Челсі. Причин кілька і, найголовнішою, певно, є ментальна.

Георгій Судаков не зміг чітко пояснити, чому, на його думку, Михайло Мудрик за понад сезон так і не зміг розкритися наповну і почати запалювати за Челсі в англійській Прем'єр-лізі. 

Лідер Шахтаря певен, що однієї причини немає, а є сукупність несприятливих для Мудрика факторів.

«Чи здивований я, що у Мудрика в Челсі не виходить так, як всі очікували? Я здивований тільки тому, що більше очікував. Але я не можу його судити, я його тільки підтримую. Три роки тому я казав, що це неймовірний футболіст та талант і в нього з часом все вийде.

Може, не його тренер, не його структура команди. Можливо, тисне цінник. Я не можу судити, бо не зіштовхувався з цим», – розповів Судаков в інтерв’ю ютуб-каналу ТРЕНДЕЦЬ.

  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 30 матчів у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.
  • Згідно з найсвіжішим прайсом від Transfermarkt українець вартує рівно в 35 мільйонів євро (мінус п'ять млн у порівнянні з попередньої ринковою вартістю).