«Це неймовірно»: Забарний розповів, кому присвятив дебютний гол за Борнмут

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
298
1 голос
«Це неймовірно»: Забарний розповів, кому присвятив дебютний гол за Борнмут
Ілля Забарний. Фото: Google
Український оборонець прокоментував свій дебютний гол в англійський Прем'єр-лізі, яким він відзначився у поєдинку 17-го туру проти Лутона (4:3), присвятивши його Україні та своїй родині.

Ілля Забарний, який напередодні разом з партнерами по Борнмуту переграв Лутон (4:3) у поєдинку 17-го туру АПЛ та увійшов в історію найпрестижнішої ліги світу, поділився своїми враженнями від матчу.

«Це неймовірно. Коли ти програєш 0:3 в першому таймі дуже важко перемкнутися, тому що ти пропускаєш три голи й це, звичайно, виснажує.

Але у нас чудова команда, ми швидко відреагували та проаналізували свої помилки, ми просто почали боротись у другому таймі і зробили це».

Розповів Ілля і про додаткову мотивацію, яка була в нього напередодні. Виявляється, Забарний мав персональну групу підтримки на трибунах «Віталіті».

«Моя сім'я була на стадіоні і, звичайно, це чудовий гол. Я не забиваю багато м'ячів, але я хочу робити це якнайчастіше. Для мене важливо, що моя сім'я тут. Це для них та для нашої країни, тому що я знаю, що мій народ спостерігає за мною і я дуже пишаюсь тим, що є частиною цієї країни.

Я бажаю своєму народові всього найкращого», – сказав Забарний в інтерв’ю ВВС.

▶️  Відео голу Іллі Забарного у ворота Лутона дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Після 28-ми турів Борнмут має в активі 35 залікових балів та займає 13-й щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі «вишні» вдома прийматимуть ліверпульський Евертон. Поєдинок, який має стати українським дербі в УПЛ  між Забарним та Миколенком, заплановано на 30 березня. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • Ілля Забарний в поточному сезоні провів за Борнмут 33-ри поєдинки в усіх офіційних турнірах: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного українського центрального захисника в 25 мільйонів євро.