«Влітку його будуть розглядати як підсилення топ-клуби АПЛ»: журналіст дав прогноз на кар’єру Забарного

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
93
1 голос
 «Влітку його будуть розглядати як підсилення топ-клуби АПЛ»: журналіст дав прогноз на кар’єру Забарного
Ілля Забарний. Фото: Google
Спортивний журналіст Кирило Крижановський впевнений, що Ілля Забарний має всі передумови, щоб у наступному сезоні чи через одну кампанію, змінити скромний Борнмут на більш іменитий клуб АПЛ.

Кирило Крижановський запевняє, що з огляду на стабільність Іллі Забарного він, найпевніше, вже перебуває у сфері інтересів більш маститих за Борнмут клубів англійської Прем'єр-ліги, які, цілком ймовірно, вже влітку спробують переманити до себе 21-річного українця.

«Якщо нічого особливого не станеться, то влітку його будуть розглядати як підсилення й топ-клуби АПЛ. Це адаптований молодий захисник, у нього є всі якості сучасного гравця оборони. Думаю, що його вже розглядають як майбутнє підсилення інші клуби АПЛ. 

Гравців подібного рівня та манери гри не так багато, втім далеко не всі топ-клуби АПЛ будуть шукати нового центрбека через декілька місяців», –  розповів Крижановський в інтерв'ю «Українському футболу».

▶️  Відео голу Іллі Забарного у ворота Лутона дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Після 28-ми турів Борнмут має в активі 35 залікових балів та займає 13-й щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі «вишні» вдома прийматимуть ліверпульський Евертон. Поєдинок заплановано на 30 березня. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • Ілля Забарний в поточному сезоні провів за Борнмут 33-ри поєдинки в усіх офіційних турнірах: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного українського центрального захисника в 25 мільйонів євро.