«Не дуже звик забивати»: тренер Борнмута відреагував на гол Забарного та суперкамбек в матчі АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
431
1 голос
«Не дуже звик забивати»: тренер Борнмута відреагував на гол Забарного та суперкамбек в матчі АПЛ
Андоні Іраола та Ілля Забарний. Фото: Google
Головний тренер Борнмута Андоні Іраола підбив підсумок поєдинку 17-го туру АПЛ проти Лутона, відзначивши характер своїх підопічних які відігралися з 0:3 та персонально похваливши українського бека Іллю Забарного.

Андоні Іраола пояснив, як мотивував своїх підопічних у перерві матчу 17-го туру  англійської Прем'єр-ліги проти Лутона (4:3), що за 45 хвилин їм вдалося зробити неймовірний камбек і відігратися з 0:3.

«У перерві ми говорили, що нам потрібно швидко забити гол чи два, щоб повірити у камбек. Ми це зробили. Ми повірили в себе і за підтримки вболівальників зуміли повернутися в матч і забрати перемогу».

Окремо висловився Іраола і про перший гол у футболці Борнмута Іллі Забарного, який став одним з головних героїв історичного камбеку.

«Ілля не дуже звик забивати голи, хоч він завжди допомагає під час стандартів. Протягом сезону Ілля постійно був близьким до голу, тому я радий, що він забив у цьому поєдинку і був частиною нашого камбека», – наводить слова Іраоли пресслужба Борнмута.

▶️  Відео голу Іллі Забарного у ворота Лутона дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Після 28-ми турів Борнмут має в активі 35 залікових балів та займає 13-й щабель у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі підопічні Андоні Іраоли вдома прийматимуть Евертон. Поєдинок заплановано на 30 березня. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • Ілля Забарний в поточному сезоні провів за Борнмут 33-ри поєдинки в усіх офіційних турнірах: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного українського центрального захисника в 25 мільйонів євро.