В Англії назвали ідеальний склад Челсі вартістю 480 мільйонів фунтів: чи потрапив в основу Мудрик

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
594
1 голос
В Англії назвали ідеальний склад Челсі вартістю 480 мільйонів фунтів: чи потрапив в основу Мудрик
Михайло Мудрик. Фото: Google
Британські футбольні оглядачі склали свою символічну команду мрії з усіх гравців Челсі, не залежно травмовані вони чи не перебувають в обоймі Маурісіо Почеттіно. Українцю Михайлу Мудрику місця у складі не знайшлося.

Під час однієї з останніх прескоференцій головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно натякнув, що за всі дев’ять місяців біля керма лондонської команди він так і не зміг жодного разу виставити на гру ідеальний склад! 

Справа в тім, що гравців синіх переслідує справжня епідемія травм і попри те, що за два останні трансферні вікна боси Челсі витратили майже мільярд фунтів на посилення складу, результату команда не дає.

Крістофер Нкунку, Бенуа Бадіашіле, Карні Чуквуемека, Веслі Фофана, Ріс Джеймс, Ромео Лавія та Леслі Угочукву – всі ці гравці нині недоступні для Почеттіно через травми, тому в словах аргентинського фахівця дійсно є рація.

Британські журналісти з football.london пофантазували та склали свою версію ідеального Челсі, вартість якого (скільки за них було сплачено під час трансферу) складає 480 млн фунтів стерлінгів.

На думку наших колег з Англії, Михайло Мудрик у схему 4-3-2-1 не вписується. 

«Джексону є над чим працювати. У свої 22 роки він все ще молодий і незрілий. Ударний трикутник у складі Палмера, Нкунку та Джексона може бути оптимальним варіантом, і це залишає ще кілька небезпечних варіантів ротації складу у вигляді Рахіма Стерлінга, Михайла Мудрика та Ноні Мадуке, які можуть вийти з лави запасних», – йдеться в матеріалі  football.london.

Воротар:  Петрович (14 млн фунтів); 

Захисники: Джеймс (безкоштовно), Фофана (70 млн фунтів), Колвілл (безкоштовно), Чілвелл (50 млн фунтів); 

Півзахисники: Кайседо (115 млн фунтів), Енцо (106 млн фунтів), Галлахер (безкоштовно); Палмер (42,5 млн фунтів), Нкунку (52 млн фунтів); 

Нападник: Джексон (30 млн фунтів).

Після нічиєї у лондонському дербі проти Брентфорда в 27-му турі (2:2) Челсі залишився на 11-му щаблі у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.

  • У наступному турі сині вдома приймуть Ньюкасл. Поєдинок заплановано на 11 березня. Початок гри о 22:00 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 28 матчів у всіх офіційних турнірах: п'ять голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.